Autor Wątek: W co aktualnie gracie?  (Przeczytany 201827 razy)

Offline nvd96

• Zaawansowany użytkownik
Odp: W co aktualnie gracie?
« Odpowiedź #980 dnia: Kwiecień 14, 2022, 02:48:19 »
Ostatnio poprzechodziłem wszystkie części Harry'ego Pottera dostępne na GBA :D
A także odświeżyłem sobie Summon Night: Swordcraft Story. Chciałbym jeszcze wrócić do Fire Emblem 6, ale nie wiem kiedy się za to zabiorę.

Offline Bart

• Stały bywalec
« Odpowiedź #981 dnia: Kwiecień 14, 2022, 16:40:29 »
Te gierki z Harry’ego Pottera są cholernie wciągające. Komnata Tajemnic to jedna z moich ulubionych gier action-adventure, oraz jedna z ulubionych w ogóle gier na GBA. Pamiętam, jak „maksowałem” ją na 100% z poradnikiem z GameBoy Magazynu. Do zebrania ostatniej znajdźki było potrzebne połączenie z grą w wersji GameCube :D bardzo satysfakcjonujące. Pozostałe części też dawały sporo zabawy - nigdy jednak nie zagrałem w Quidditch World Cup ani Zakon Feniksa. Ciekawostka - Czara Ognia w wersji GBA i DS to dokładnie ta sama gra, wzbogacona na nowszej konsoli tylko o mało ciekawe dodatki i niezbyt przydatny widok mapy i sterowanie na dolnym ekranie.

Offline Rezor

• Stały bywalec
Odp: Gry, które ukończyliśmy
« Odpowiedź #982 dnia: Wrzesień 24, 2024, 18:29:49 »
Czy jest tu ktoś kto posiada Pokemon Let's go Evee i chciałby się wymienić pokemonami ekskluzywnymi z tej gry? W zamian oferuję te ekskluzywne dla let's go pikachu. Pozdrawiam.

Offline pajda

• Stały bywalec
« Odpowiedź #983 dnia: Marzec 17, 2025, 13:46:30 »
Aktualnie gram w spatchowanego Donkey Konga. Jest to 25 zupelnie nowych leveli. Sa trudniejsze, ale ile satysfakcji. Więcej napisalem na swoej jstronie na fb:

https://www.facebook.com/modshow.mods/posts/pfbid027JQ88kfQHp3EgYMBLbzrgi1Vobu3eTdwHu4zramkP9ZL1Kf2SwhaQwR9Vc6fM1HDl?rdid=2W62aBQ4IbDhOZvw#

Offline GBM_Fan

• Administrator
  • Miłośnik platformówek
« Odpowiedź #984 dnia: Lipiec 29, 2025, 12:45:23 »
Wróciłem po ~10 latach (noo, 10 lat) do Castlevania Dawn of Sorrow na NDS. Miałem tam save z 86% zrobionej gry, ale nie mogłem sobie przypomnieć co ja tam robiłem i o co chodziło :) Zacząłem więc od nowa. O ile poprzednio (to akurat pamiętam) gra jakoś szczególnie mnie nie wciągnęła tak teraz bardzo mi się podoba. Może nie jest ten sam wymiar zaangażowania jaki był w przypadku ostatnio ogranego Fire Emblem Shadow Dragon, ale nadal jest to poziom wysoki, bo praktycznie codziennie znajduje czas na odkrycie kolejnych sekcji zamku. Jak ktoś nie grał to polecam, fajna Castlevania.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2025, 13:25:08 wysłana przez GBM_Fan »

Offline NintendoPassion

• Użytkownik
  • **
  • Cóż... Nintendo!
« Odpowiedź #985 dnia: Listopad 29, 2025, 17:47:42 »
Jakiś czas temu minęło mi 15 lat jak gram WoT. Nie maniakalnie, ale w miarę regularnie. Się nie chce wierzyć, że to tyle czasu już minęło.