Widzę, że w grę zaczynają wchodzić bardzo twórcze argumenty, a sama rozmowa dość niebezpiecznie zbacza.
Po to jest temat, zeby roztrzasac tego typu kwestie. Nadal mowimy o DSi, wiec nikt chyba nie zbacza.
Podejmując takie śmiałe próby racjonalizacji za niedługo dojdziemy do stwierdzenia, że łatwiej pobiera się gry z sieci niż kupuje w sklepie lub importuje. I nie ma problemu.
I piszesz to w odpowiedzi do kogos, kto moze przez rok nie napisac ani jednego posta, ale wygarniecia piratom nie przepusci. Daj spokoj. Zmien nastawienie, bo mam wrazenie, ze zawsze i z kazdym idziesz w zaparte [przynajmniej na forum, bo gdy potrzebujesz pomocy lub opinii, rozmowa ma zupelnie inny ton] . Na dodatek bez powodu. Nie mozna juz pogadac, bo wszystko stawiasz na ostrzu noza. Zdazyles juz zapomniec, ze glos oddalem na Lite'a?
Zaprzeczasz istnieniu blokady regionalnej na DSi?
Ta kwestia nie jest tak czarno-biala jak Pokémon Black & White, i wiesz o tym doskonale, wiec skad to prawnicze podejscie? Moze w przyszlosci bede odpowiadal "Tak" lub "Nie", bys mogl skierowac rozmowe na odpowiedni tor i zawsze postawic na swoim?
Blokada tyczy sie tylko wybranych gier, posiadajacych dodatkowe funkcje DSi. Interesujacych pozycji na tej liscie jest malo, a tych, ktore nie wyszly w Europie, jest jeszcze mniej. Nie zaprzeczam. Blokada istnieje, ale biorac pod uwage wymienione wlasnie powody, rownie dobrze mogloby jej nie byc.
To jak z pękającymi zawiasami w DS Lite
DS'ow mam kilka, choc najczesciej uzywam pierwszego DS Lite'a, ktorego mam od lat. Mimo posiadania 3DS'a, uzywam go do dzis. Codziennie. Zawiasy maja sie dobrze. Zawsze zastanawialem sie co ludzie robia z konsolami i jak udaje im sie zawiasy uszkodzic. Blad fabryczny? Nie moze byc to wina normalnego uzytkowania, bo gdyby ono wystarczalo, moje zawiasy peklyby dawno temu.